Wij zijn in de praktijk gestart met de mogelijkheid om online een afspraak te maken met uw huisarts en/of met de assistente.

Het maken van een afspraak kan via een patiëntenportaal op de website https://www.mijngezondheid.net/ of door gebruik te maken van de MedGemak-app (voor de iPhone hier te downloaden, voor Android hier te downloaden)

Via deze website kunt u een account aanmaken, waarmee er online een afspraak bij de huisarts en/of de assistente gemaakt kan worden. U kunt via dat portaal trouwens nog diverse andere dingen regelen, zoals een e-Consult met de huisarts aanvragen, uw bloedwaarden inzien en een medicatiedossier inzien.

Het maken van een online afspraak kan niet voor dezelfde dag, en kan niet voor spoedeisende zaken. Hiervoor moet nog steeds zoals gebruikelijk de praktijk gebeld worden. U wordt stapsgewijs door het proces geleid, waarbij de hulpverlener gekozen kan worden, en waarbij een datum gekozen kan worden. Er kan een enkele of een dubbele afspraak gemaakt worden. Ook kunt u een aantal typen afspraken bij de assistente inplannen, zoals voor het aanstippen van wratten, het verwijderen van hechtingen, het uitspuiten van oren en nog een aantal andere praktische zaken.

Het is voor ons ook een experiment, en we zijn benieuwd naar uw reacties. Graag horen we dat via de assistentes, of eventueel per e-mail: huisartsen@gcstevenshof.nl.