Huisartsenpraktijk Stevenshof

 

Theda Mansholtstraat 3

2331 JE Leiden

routebeschrijving

 

 

 

 

 

Telefoonnummer:

 

071-5319300

(voor spoed: kies 1)

 

 

 

E-mailadres:

huisartsen@gcstevenshof.nl

(niet voor medische vragen)

Openingstijden:

maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00

 

Avond/nacht/weekenden

088-4274700

Huisartsenpost De Limes

nhg_logo_huisartsen

Huisartsenpraktijk Stevenshof is op alle werkdagen geopend. Ook in de vakanties.

De praktijk wordt vormgegeven door 2 huisartsenduo’s (maatschappen): mw. Schuuring & dhr. Eekhof, en mw. Bakker & dhr. Van der Spruit. Alle patiënten zijn ingeschreven bij 1 van de huisartsen. Bij afwezigheid van die huisarts is de andere huisarts het aanspreekpunt.

Mw. De Koning ondersteunt de beide duo’s.

Bij de beide duo’s is er een huisarts die een huisarts-in-opleiding (AIOS) begeleidt. Die AIOS werkt samen met het betreffende duo.

In de huisartsenpraktijk werken ook 5 praktijkondersteuners en 6 centrumassistentes. Zij ondersteunen de gehele praktijk.

Als u een afspraak wil maken op een dag dat uw eigen huisarts niet aanwezig is, dan kan er bij de vaste praktijkpartner of bij mw. de Koning een afspraak gemaakt worden. In de vakantieperiodes werken er soms waarnemend huisartsen in de praktijk (“invalhuisartsen”). De huisartsen overleggen onderling regelmatig, zodat het doorlopende karakter van de zorg gewaarborgd wordt. En uiteraard worden de dossiers zorgvuldig bijgehouden.

Onderstaand schema is bedoeld ter verduidelijking van de praktijkvoering. U hoeft deze indeling niet te onthouden; de centrumassistentes kunnen de afspraken haarfijn inplannen!

Mw. Schuuring

Dhr. Eekhof

Mw. Bakker

Dhr. vd Spruit

Mw. de Koning

Mw. de Koning

Dhr. Mulder (AIOS)

Praktijkondersteuners & centrumassistentes

Laatste huisartsennieuws

Vaccinatie tegen het Corona-virus

17 april 2021

Op dit moment krijgen wij veel vragen over het Corona-vaccin. Wanneer iemand aan de beurt is voor een inenting, wat de bijwerkingen kunnen zijn, en of we kunnen zorgen dat het moment van inenten snel plaatsvindt. Op dit moment zijn wij bezig om de mensen tussen 60 en 65 jaar te vaccineren. Daar krijgt iedereen … Vervolgd

Onderzoek naar schimmelnagels

15 januari 2021

Interesse in deelname in een onderzoek naar schimmelnagels? Onze voormalige AIOS Roeland Watjer doet daar onderzoek naar. Hieronder vindt u daar meer informatie over. Mocht u zich willen aanmelden, kijk dan op op www.lumc.nl/schimmelnagels        

Weegpunt

14 oktober 2020

Begin dit jaar is vanuit het project Stevenshof Vitaal een activiteit opgestart dat met gewicht te maken heeft, genaamd Het WEEGpunt. Het doel hierbij is om als bewoners van de Stevenshof elkaar te motiveren en te ondersteunen met het onder controle krijgen en houden van het gewicht. Het gaat daarbij om eenmaal per week op … Vervolgd

Alle nieuwsberichten